Skraplotter på nätet

Känns det som du har en turdag idag? Skraplotter erbjuder spänning och snabba resultat och numera finns många olika varianter av detta spel på nätet. Ända sedan skraplotter introducerades på 1970-talet så har det varit ett mycket populärt spel. När du skapar en lott så ser du direkt om du har vunnit, vilket har bidragit till att göra detta spel otroligt omtyckt. De flesta av oss har skrapat en skraplott och trisslotten är kanske den allra mest kända skraplott.

Utbudet på nätet växer och här hittar du kanske lite mer spännande och intressantare lotter jämfört med den välkända trisslotten. När du skrapar en trisslott så använder du ofta ett mynt för att skrapa men när du köper en skraplott online få behöver du endast använda din mus för att skrapa lotten. När du rör musen över lotten så skrapas symbolerna under fram. Om du är lite mer nyfiken och snabbt vill se om du har vunnit så kan du klicka på knappen för skrapa alla så kommer alla symboler automatiskt och snabbt upp. Hela lotten skrapas med ett enda musklick.

När du köper en skraplott i affären så är det lite spännande att själv få välja vilken lott som du ska köpa. När du spelar på nätet så väljer du också din lott och du blir således inte bara tilldelad en vis skraplott utan du får välja bland en handfull lotter.

Skraplotter på nätet med progressiv jackpott

Skraplotter som du hittar på nätet kan också ge en minst lika hög vinst som trisslotter, och skraplotter med progressiv jackpott kan dessutom resultera i en riktigt härligt stor summa pengar. Spel med progressiv jackpott slutar inte att växa förrän någon lycklig vinnare kammar hem hela potten. Progressiv jackpott hittar du på nätet på dels slots, spelautomater, och på en rad olika skraplottspel. Svenska spel har en av de mest kända skraplotterna med progressiv jackpott – Triple Wins. Håll utkik efter denna lott om du längtar efter chansen att skrapa fram en riktigt hög vinst på en skraplott.

Var hittar du gratis skraplotter?

Spelbolag erbjuder ibland skraplotter gratis och dessa lotter kan du ta emot även om du inte är medlem hos spelbolaget. Detta är ett sätt att locka till sig nya spelare och det är ett kul tillfälle för dig att se om du har en riktig turdag utan att du behöver satsa några egna pengar.

Du kan även utan att göra någon insättning av pengar få gratis pengar som du kan använda för att köpa skraplotter genom att bli medlem. Visserligen är detta ett reklamtrick för att locka till sig nya medlemmar men du får samtidigt en chans att vinna pengar utan att du själv behöver lägga ut några pengar. Om du sedan väljer att sätta in pengar på ett nätcasino så väntar många gånge en fin insättningsbonus, vilket ofta består av att din insats dubblas.

Kontrollera dock alltid reglerna innan och se efter om det finns några omsättningskrav om du har turen att vinna pengar. Omsättningskrav innebär att bonuspengarna måste omsättas några gånger innan du kan plocka ut en eventuell vinst. Detta är ett sätt att se till att erbjudandet med insättningsbonus inte missbrukas.