Jimi Hendrix slot

Jimi Hendrix är absolut en rocklegend som länge kommer att bli ihågkommen. Därför är det inte så konstigt att denna musiker har fått rollen som ansiktet på NetEnts senaste spelautomat. Detta är det andra spelet i en trilogi "NetEnt rocks – On tour", där den första var Guns N ´Roses. Musiken i Jimi Hendrix spelautomat är absolut original och det är svårt att inte sitta med och dansa och nynna i de välkända låtarna.

Unik grafik

Vid första anblicken kanske inte grafiken ser så märkvärdig ut, men allt eftersom märker du något unikt med den. Det är mycket blommor, hjärtan och fredssymboler som hela tiden växer i och med att vinster sker. Jimi Hendrix syns självklart också på hjulen. Och hela spelautomaten är full av olika bonusfunktioner.

Bonusfunktionerna Red Guitar Re-Spins och Purple Haze

Medan du spelar i själva huvudspelet finns det en stor möjlighet att du kommer aktivera två olika funktioner. Du kan få upp en Purple Haze-symbol på första hjulet och det kommer att synas eftersom det är Jimi Hendrix och en lila bakgrund. Denna funktion kommer upp för att symbolerna 10, knekt, dam, kung och ess blir vilda symboler just under den spelomgången. Själva Purple Haze-symbolen blir en vild också. För att kunna aktivera Red Guitar Re-Spins måste du få minst fyra gitarrsymboler under själva huvudspelet. I så fall kommer hjulen att snurra igen automatiskt och om du då får ännu fler gitarrsymboler kommer det att fortsätta så tills det inte längre finns några gitarrer på hjulen.

Pick and click-spel

För att kunna aktivera ett Pick and click-spel måste du få tre scattersymboler på hjul 3, 4 och 5. I spelet kan du sedan kamma hem en vinst av fyra. Det gör du genom att klicka på de stora högtalarna och när du får upp tre likadana symboler kommer din vinst att uppenbara sig. Myntvinst är en variant som har en multiplikator på antingen x30 och x8 av grundinsatsen. Det finns brinnande gitarrer som aktiverar olika antal free spins.